Pâine Cu Patch-Uri De Varză

Pâine Cu Patch-Uri De Varză
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu Patch-uri de varză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Cu Patch-Uri De Varză, Varză Patch Coleslaw, și Tocană De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un blender, combinați laptele, uleiul, oul, varza, morcovul, țelina, pătrunjelul, mierea și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă la amestecul de drojdie. Se amestecă făina integrală de grâu și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Formați în iubiri rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Așezați pe două foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți ușor cu folie în ultimele 10 minute dacă topul se rumeneste prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista