Pâine Cu Patch-Uri De Varză

Pâine Cu Patch-Uri De Varză
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu Patch-uri de varză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Cu Patch-Uri De Varză, Varză Patch Coleslaw, și Tocană De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un blender, combinați laptele, uleiul, oul, varza, morcovul, țelina, pătrunjelul, mierea și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă la amestecul de drojdie. Se amestecă făina integrală de grâu și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Formați în iubiri rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
6
Așezați pe două foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți ușor cu folie în ultimele 10 minute dacă topul se rumeneste prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista