Pâine Cu Patch-Uri De Varză
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu Patch-uri de varză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Cu Patch-Uri De Varză, Varză Patch Coleslaw, și Tocană De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un blender, combinați laptele, uleiul, oul, varza, morcovul, țelina, pătrunjelul, mierea și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de drojdie. Se amestecă făina integrală de grâu și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Formați în iubiri rotunde.
Așezați pe două foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți ușor cu folie în ultimele 10 minute dacă topul se rumeneste prea repede.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.