Pâine cu nuci și fructe

Pâine cu nuci și fructe
Pâinea cu nuci și fructe este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 5 porții. Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 544 de calorii . Este o garnitură la un preț foarte rezonabil. Această rețetă este apreciată de 30 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână stafide, sare, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Pâinea cu nuci și fructe , crocantă cu fructe și nuci și couscousul cu fructe și nuci pentru micul dejun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți bine o tavă de chec de 20 x 13 cm. Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mic, bateți bine oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Se amestecă laptele și untul topit sau grăsimea vegetală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați zahărul, nucile, stafidele și coaja de portocală; amestecați bine. Încorporați amestecul de ouă în amestecul de fructe și nuci până când făina este ușor umezită. Turnați aluatul într-o tavă de chec unsă și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați tava în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute. Întoarceți pâinea pe un grătar de sârmă și lăsați-o să se răcească câteva ore înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista