Pâine cu nuci de cireșe
Pâinea cu nuci de cireșe este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 64 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 156 de calorii. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de cireșe maraschino, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 10%. Rețete similare includ pâine cu nuci de cireșe {Pat's}, pâine dulce și moale cu cireșe cu glazură de cireșe și migdale și alunecări de noroi cu cireșe și nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu zară doar până se omogenizează (aluatul va fi gros).
Într-un castron mic, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat. Încorporați cireșe și nuci pecan.
Transferați în patru unse și înfăinate 8-in. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Se coace la 350° timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată și pâinile sunt aurii. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.