Pâine cu miere-grâu cu fulgi de ovăz
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate și lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, pâine cu miere și grâu cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 119 calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 20. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați miere, făină de pâine, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt pâinea integrală cu fulgi de ovăz cu miere de grâu, pâine cu fulgi de ovăz cu miere integrală și pâine cu fulgi de ovăz cu miere integrală.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți toate ingredientele în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază pentru pâine. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâinea cu fulgi de ovăz poate fi asociată cu Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.