Pâine cu lingură de porumb și Poblano
Pâine cu lingură de porumb și populație ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. O porție conține 272 de calorii, 9 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână de carton, lapte, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Corn Spoon Bread, Corn Spoon Bread și Corn Spoon Bread.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Topiți 1 linguriță de unt la foc mediu într-o tigaie mică. Gătiți ardeiul poblano chile în unt fierbinte timp de 4 până la 5 minute sau până când se înmoaie. Pus deoparte.
Combinați apa și făina de porumb într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduce caldura. Gatiti, amestecand constant, timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Transferați amestecul de făină de porumb într-un castron mare. Se amestecă brânza, smântâna, 1/4 cană de unt topit, sarea și piper negru.
Bateți laptele, gălbenușurile de ou și praful de copt într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de făină de porumb. Amestecați conserva de porumb condimentat și ardeiul chile poblano rezervat.
Bateți albușurile spumă cu un tel sau un mixer electric într-un castron mediu până se formează vârfuri tari. Puneți albușurile bătute spumă în amestecul de făină de porumb.
Se toarnă într-o tavă dreptunghiulară de 3 litri unsă sau într-o caserolă rotundă de 3 litri.
Coaceți 35 de minute pentru vasul dreptunghiular sau 50 de minute pentru vasul rotund sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire (pâinea se va scufunda în timp ce stați în picioare).