Pâine Cu Ierburi

Pâine Cu Ierburi
Pâinea cu ierburi durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 215 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână parmezan, buruieni de mărar, aluat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Mașină de pâine iarbă și pâine de grâu Crunch, Coacerea pâinii: Fetan și pâine cu ierburi, și Mașină De Pâine Pâine Proaspătă Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se întinde pe o parte a fiecărei felii de pâine; înfășurați pâinea în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se coace la 350 la 20-25 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista