Pâine cu fructe și nuci cu glazură de unt rumenită
Pâine de fructe și nuci cu glazură de unt rumenit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 197 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, ulei de canolan, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de banane caramelizată cu glazură de unt rumenită, Pâine de dovleac Fudgy cu glazură de unt rumenită, și Batoane de pâine cu banane cu glazură de unt rumenită cu fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de pâine de 8x4 inci cu spray de gătit; praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau între foi de hârtie cerată; zdrobiți grosier cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, făinurile, praful de copt, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea. Se amestecă oul, laptele, uleiul și melasa până se combină bine. Se amestecă nucile și fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Ceapă
Fructe Uscate
4 Căni De Făină De Grâu
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
În cratița de 1 litru, încălziți untul la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se rumenesc; se ia de pe foc. Bateți ingredientele rămase cu glazură cu sârmă până se omogenizează; stropiți peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm