Pâine cu fructe și nuci

Pâine cu fructe și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu fructe și nuci. Această rețetă servește 18 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 211 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, ulei vegetal, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și pâine cu fructe , cum se face pâine cu fructe sau chifle cu fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți nucile la 350 timp de 15 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rolați prosopul; frecați pielea. Se taie nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați 1 cană de făină universală, apă caldă și drojdie într-un castron mare și amestecați bine cu un tel. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați alunele, 1 cană de făină universală, făină integrală de grâu, fructe uscate, zahăr, 2 linguri de ulei, sare și ou în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale (aluatul se va simți lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Aranjați strugurii peste aluat; frământați ușor pe o suprafață ușor făinată de 4 până la 5 ori sau doar până când strugurii sunt încorporați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Fructe UscateFructe Uscate
AluneAlune
StruguriStruguri
AluatAluat
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Formați într-o pâine rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Ungeți aluatul cu 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Presărați suprafața aluatului cu sâmburi de floarea soarelui, presând ușor sâmburii în aluat. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi De Floarea SoareluiSâmburi De Floarea Soarelui
AluatAluat
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți pâinea de pe foaia de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista