Pâine Cu Febră Galbenă
Pâinea cu febră galbenă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 426 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână apă caldă, unt clarificat, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Cocktail-Uri De Febră, Febră De Afine Cu Lămâie, și Pâine Galbenă De Dovlecei De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Într-un castron separat, cernem împreună 4 1/2 căni făină, sare, pudră de curry și turmeric. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Se toarnă amestecul de drojdie și 1/2 cană de unt clarificat. Se amestecă restul de 4 căni de făină, 1/2 cană la un moment dat, până se formează un aluat rigid. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ungeți un bol cu untul clarificat rămas, așezați aluatul în bol și întoarceți-l pentru a acoperi cu unt. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 4 ore.
După 4 ore puneți aluatul în jos, răsturnați și lăsați să crească încă 2 ore.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți aluatul în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute, până când pâinile se rumenesc și sună gol la atingere.