Pâine Cu Febră Galbenă

Pâine Cu Febră Galbenă
Pâinea cu febră galbenă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 426 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână apă caldă, unt clarificat, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Cocktail-Uri De Febră, Febră De Afine Cu Lămâie, și Pâine Galbenă De Dovlecei De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron separat, cernem împreună 4 1/2 căni făină, sare, pudră de curry și turmeric. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
TurmericTurmeric
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul de drojdie și 1/2 cană de unt clarificat. Se amestecă restul de 4 căni de făină, 1/2 cană la un moment dat, până se formează un aluat rigid. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Ungeți un bol cu untul clarificat rămas, așezați aluatul în bol și întoarceți-l pentru a acoperi cu unt. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
După 4 ore puneți aluatul în jos, răsturnați și lăsați să crească încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
9
Coaceți aluatul în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute, până când pâinile se rumenesc și sună gol la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista