Pâine cu drojdie de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu drojdie de porumb. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 15 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 185 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, unt, ouă și zahăr. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați pâinea preferată cu drojdie de porumb, pâine dulce hawaiană cu drojdie de mango (mașină de pâine) și coacerea pâinii: pâine dulce de drojdie de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 3 căni de făină, mălai și drojdie. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, untul, zahărul și sarea până când un termometru ajunge la 120°-130° (untul nu trebuie să se topească). Se amestecă în amestecul de drojdie la foc mic până se umezește.
Adăugați ouăle; bate la mic timp de 30 de secunde. Bateți la maxim 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta pana se omogenizeaza si elastic, 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore. Punem aluatul în jos; frământați de patru până la cinci ori. Modelați două pâini și puneți-le în 8 inci unse. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 30 de minute.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.