Pâine Cu Dovlecei Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovlecei parmezan. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, Zara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine cu dovlecei și parmezan, Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), și Parmezan Dovlecel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, brânza, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, bateți ouăle, Zara, zahărul și untul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți dovleceii și ceapa.
Se toarnă într-un 9-in uns și făinat. x 5-în. tigaie de pâine.
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.