Pâine Cu Dovlecei Parmezan

Pâine Cu Dovlecei Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovlecei parmezan. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, Zara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine cu dovlecei și parmezan, Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), și Parmezan Dovlecel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, brânza, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, bateți ouăle, Zara, zahărul și untul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți dovleceii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă într-un 9-in uns și făinat. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista