Pâine Cu Dovlecei De Arțar

Pâine Cu Dovlecei De Arțar
Pâinea cu dovlecei de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 259 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de arțar, dovlecei, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Dovlecei De Arțar, Pâine Cu Dovlecei De Arțar, și Budinci individuale de pâine cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți cele 3 ouă; adăugați ulei, zaharuri și aromă, amestecând până se spumează. Se amestecă făina, germenii de grâu, praful de copt, sifonul și sarea. Se amestecă dovleceii și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se toarnă aluatul în 2 tigăi de pâine unsă
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
3
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista