Pâine cu ciocolată și ulei de măsline
Pâinea cu ciocolată și ulei de măsline este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată, ulei de măsline, fulgi de sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Ciocolată Chip De Ciocolată Ulei De Măsline Pâine De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul sau cazanul la aproximativ 325 de grade F. radeți grosolan ciocolata pe o farfurie.
Așezați pâinea pe o foaie de copt sau pe o farfurie rezistentă la căldură. Prăjiți sub broiler până devine auriu pe ambele părți. Puneți ciocolata rasă peste pâine prăjită, acoperind-o complet.
Se toarnă uleiul de măsline peste ciocolată și se presară cu fulgii de sare.
Retipărit cu permisiunea de la de la masa de familie: gătit acasă cu Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr., (C) Nr. 2011 Phaidon Press