Pâine Cu Ceai De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pâinea cu ceai de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 200 calorii. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino.
Instrucțiuni
Bateți untul înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 1 cană de zahăr granulat, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele, bătând la viteză mică doar până se amestecă, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă 1 lingură de coajă de lămâie. Lingură aluat în uns și presarata cu faina 8 - x 4-inch loafpan.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centrul pâinii iese curat.
Se lasă să se răcească în tigaie 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.
Amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie până se omogenizează; lingurați uniform deasupra pâinii, lăsând excesul să picure pe părți. Se amestecă împreună restul de 1 lingură de coajă de lămâie și 1 lingură de zahăr granulat; se presară deasupra pâinii.
Pâine cu ceai de lămâie-migdale: se amestecă 1/2 linguriță extract de migdale în aluat. Procedați conform indicațiilor.