Pâine Cu Ceai De Lavandă
Pâinea cu ceai de lavandă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 636 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Pâine De Ceai Cu Miere De Lavandă, Budinca De Paine Foarte Boabe Cu Crema De Lavanda, și Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Combinați laptele și lavanda într-o cratiță mică la foc mediu.
Se încălzește la foc mic, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți oul până când amestecul este ușor și pufos.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul cremă alternativ cu laptele și lavanda până se amestecă.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un pick de lemn introdus în coroana pâinii iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.