Pâine Cu Ceai De Afine-Lămâie
Merișor-lamaie ceai pâine ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 275 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Lămâie De Afine, Pâine Rapidă Cu Lămâie-Afine, și Pâine Cu Iaurt Cu Lămâie De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 tigăi (8x4 inci) cu spray de gătit; presărați 1 1/2 lingurițe de zahăr granulat în fiecare tigaie.
Într-un castron mic, aruncați 2 linguri de amestec de tort cu afine. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, amestecul de budincă uscată, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bateți 2 minute la viteză mare, răzuind bolul ocazional. Se amestecă afine. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, zahărul pudră, laptele și sucul de lămâie până când sunt suficient de netede și subțiri pentru a stropi.
Se toarnă glazura peste pâine, permițând unora să stropească pe părți.
Se presara cu coaja de lamaie.