Pâine Cu Bule Peste Noapte
Pâinea cu bule peste noapte este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 333 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, rulouri de cină, gătiți și serviți amestec de budincă butterscotch și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), Pâine Cu Bule, și Fiesta Bubble Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos o tigaie de copt de 9x13 inci.
Se presara nuci pecan în partea de jos a tigaie.
Așezați rulourile de cină congelate într-un singur strat deasupra pecanelor.
Presărați amestec uscat de budincă deasupra.
Combinați untul și zahărul brun într-o cratiță mică.
Se încălzește până la fierbere, apoi se toarnă peste rulouri. Acoperiți cu folie de plastic sau hârtie de ceară și lăsați să stea peste noapte.
Dimineața, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute, până se rumenesc.