Pâine cu bule de ierburi
Pâinea cu bule de ierburi necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 111 calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, fulgi de pătrunjel, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Garlic Herb Bubble Loaf , Caramel Monkey Bread (AKA Bubble Bread) și Bubble Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza și condimentele. Într-un alt castron, combinați untul și usturoiul; pus deoparte.
Împărțiți aluatul în 16 bucăți.
Se rulează în bile. Acoperiți bilele în amestec de unt, apoi scufundați în amestecul de brânză.
Puneți într-un 9-in uns. x 5 inchi. tavă de pâine.
Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 350° timp de 22-26 de minute sau până când se rumenesc. (Acoperiți ușor cu folie dacă partea de sus se rumenește prea repede.) Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.