Pâine Cu Brânză De Ceapă
Pâinea cu brânză de ceapă este o vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de pâine ONU, brânză monterey jack, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), Brânză și ceapă pâine în (mașină de pâine), și Pâine Cu Brânză De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe lungime în mijloc până la 1/2 in. de jos.
Tăiați în diagonală în 1-in. felii la 1/2 în. de jos. Repetați tăieturile în direcția opusă. Umpleți pâinea cu brânză și ceapă.
Așezați pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 24 in. x 12 în.).
Combinați untul, sucul de lămâie și muștarul; stropiți peste pâine. Îndoiți folia în jurul pâinii.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 425 la 20 de minute sau până se topește brânza. Desfaceți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când pâinea este ușor crocantă.
Se taie în bucăți; se servește cald.