Pâine cu brânză braziliană (Pao de Queijo)

Pâine cu brânză braziliană (Pao de Queijo)
Rețeta pâine cu brânză Braziliană (Pao de Queijo) se poate face în aproximativ 40 de minute. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 240 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Allrecipes are 2139 de fani. Dacă aveți lapte de soia, usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ P. P. L. de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), Pao de Queijo-pâine cu brânză Braziliană, și Pao de queijo (pâine cu brânză Braziliană).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă ulei de măsline, apă, lapte și sare într-o cratiță mare și se pune la foc mare. Când amestecul fierbe, scoateți imediat de pe foc și amestecați făina de tapioca și usturoiul până se omogenizează. Lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă brânza și oul în amestecul de tapioca până se combină bine, amestecul va fi gros ca brânza de vaci. Aruncați bile de amestec rotunjite, de 1/4 cană, pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
TapiocaTapioca
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pâinea cu brânză poate fi asociată cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista