Pâine cu brânză braziliană (Pao de Queijo)

Pâine cu brânză braziliană (Pao de Queijo)
Rețeta pâine cu brânză Braziliană (Pao de Queijo) se poate face în aproximativ 40 de minute. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 240 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Allrecipes are 2139 de fani. Dacă aveți lapte de soia, usturoi, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ P. P. L. de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), Pao de Queijo-pâine cu brânză Braziliană, și Pao de queijo (pâine cu brânză Braziliană).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă ulei de măsline, apă, lapte și sare într-o cratiță mare și se pune la foc mare. Când amestecul fierbe, scoateți imediat de pe foc și amestecați făina de tapioca și usturoiul până se omogenizează. Lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se amestecă brânza și oul în amestecul de tapioca până se combină bine, amestecul va fi gros ca brânza de vaci. Aruncați bile de amestec rotunjite, de 1/4 cană, pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
TapiocaTapioca
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pâinea cu brânză poate fi asociată cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista