Pâinea cu banane de caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zară, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Banane-Caise, Pâine Cu Banane De Caise, și Pâine de caise, Bananan și zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați bananele și laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(carton Bloc)
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremă alternativ cu banana, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă tărâțele, caisele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Brânză Tallegio, Tocată
(carton Bloc)
Bomboane Salvatoare
Bran
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5-in. Pâine pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți la 350 de minute timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.