Pâinea cu banane de caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zară, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Banane-Caise, Pâine Cu Banane De Caise, și Pâine de caise, Bananan și zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați bananele și laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(carton Bloc)
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremă alternativ cu banana, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă tărâțele, caisele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
(carton Bloc)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Bran
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(fie Fie Obișnuit)
4
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5-in. Pâine pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți la 350 de minute timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.