Pâine Cu Banane Caramel Macchiato
Caramel Macchiato Banana Pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Un amestec de praf de copt, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ {Skinny} înghețată de Caramel Macchiato cu burniță de Caramel de casă, Caramel Macchiato Amprente, și Caramel Macchiato Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit. Într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Într-un bol mare de amestecare, zdrobiți bananele cu o furculiță până aproape netede și amestecați crema de cafea, uleiul vegetal, ouăle, zahărul și granulele de cafea instant până când granulele de cafea s-au dizolvat. Se amestecă treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul este aproape neted și se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii cu banane iese curată, aproximativ 1 oră. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Topiți untul nesărat într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun și extractul de vanilie. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și reduceți focul la foc mic. Fierbeți siropul timp de 3 minute, lăsați să se răcească la o temperatură caldă, dar lichidă și turnați glazura peste pâinea cu banane.
Serviți când glazura s-a setat.