Pâine Cu Aluat De Stafide

Pâine Cu Aluat De Stafide
Pâinea cu aluat de stafide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aluat. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Un amestec de drojdie activă, extract de vanillan, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Pâine Bătută Cu Ierburi, Pâine de stafide pentru iubitorii de stafide, și Pâine Cu Aluat De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați zahărul alb în laptele cald și presărați drojdia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute. Ungeți o tigaie de 9z13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Împingeți ouăle în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați făina, sarea și scorțișoara; se amestecă în amestecul de drojdie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
5
Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
6
Întindeți în tigaia pregătită și ungeți blatul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați să crească până la dimensiunea dublă, dar nu lăsați-o să treacă peste marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți glazura amestecând zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte și extract de vanilie într-un bol mic până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
9
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Stropiți cu glazura de zahăr., și se răcește înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista