Pâine Cu Aluat De Rozmarin
Pâinea cu aluat de rozmarin este o vegetarian aluat. Această rețetă servește 16. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi, Pâine Cu Bere, și Pâine Cu Aluat Cu Patru Cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie.
Adăugați apă, patrunjel, scurtare, rozmarin și cimbru. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă restul de 1 cană de făină până se amestecă complet.
Neteziți și bateți aluatul în tigaie, folosind mâinile făinoase. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 40 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Ungeți pâinea cu unt; rece.