Pâine condimentată cu nuci pecan cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă servește 48 și costă 35 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 165 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați dovleac solid, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clătite cu nuci pecan și dovleac condimentat, Biscuiți cu nuci pecan cu fulgi de ovăz și dovleac condimentați.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zaharurile, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Într-un alt bol, combinați dovleacul, uleiul, ouăle și extractul; se amestecă în ingredientele uscate până se umezesc. Îndoiți nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în trei unse 8-in. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Coacem la 325° timp de 1-1/2 ore sau pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.