Pâine Clasică Toscană
Pâinea clasică toscană este o vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină universală, sare de mare grosieră, două pachete de drojdie de 0,6 uncii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, Arțar prăjită legume & Crispy Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, și Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de apă călduță într-un castron mic; se presară cu drojdie.
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute.
Așezați 2 căni de făină într-un castron mare. Faceți bine în centrul făinii.
Se toarnă amestecul de drojdie în bine. Folosind furculita, se amestecă până când aluatul vine împreună. Frământați în castron, adăugând suficientă făină 1/4 cană la un moment dat pentru a forma aluat ușor lipicios.
Transferați pe suprafața de lucru cu făină. Frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Acoperiți vasul cu 1 lingură de ulei.
Adăugați aluat; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până se dublează, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Periați tigaia cu diametrul de 11 inci cu fundul detașabil sau foaia de copt cu 1 lingură de ulei. Punch jos aluat. Întoarceți-vă pe suprafața de lucru cu făină și formați-o în rundă de 11 inci.
Transferați aluatul în tava de tartă pregătită sau în foaia de copt. Acoperiți ușor cu plastic.
Lăsați să crească până când aluatul este aproape dublat, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. apăsați vârful degetelor în aluat, creând indentări.
Periați cu restul de 2 linguri de ulei.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 28 de minute. Pâine rece în tigaie pe raft 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie; se răcește complet.