Pâine Clasică Franceză
Reteta pâine clasică franceză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 122 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, albus de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Medalie De Aur Pâine Clasică Franceză, Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, și Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Așezați făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până când sunt amestecate. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați timp de 1 minut suplimentar. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 până la 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și formați-l într-o pâine rotundă de 6 inci.
Așezați pâinea pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți aluatul și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 45
Descoperiți aluatul și faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime peste partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit.
Combinați 1 lingură de apă și albus de ou și amestecați amestecul deasupra pâinii.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Notă: pentru a face o baghetă, lăsați aluatul de pâine să crească o dată. Puneți aluatul în jos și rotiți-l într-un dreptunghi de 18 x 9 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Rulați aluatul începând de la marginea mai lungă, apăsând ferm pentru a elimina orice buzunare de aer; apoi prindeți cusătura și marginile pentru a sigila. Acoperiți aluatul, lăsați să crească și coaceți conform instrucțiunilor de rețetă din stânga.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur]()
Chateau Les Gravettes Bordeaux Superieur
Atractiv roșu-rubin închis și strălucitor acest Bordeaux clasic este exploziv, intens și complex în același timp. Palatul atrage datorită amplorii, bogăției, plinătății, precum și prin finisajul aromatic de pe palat. Armonios și lung, acompaniamentul ideal pentru un joc, cum ar fi piciorul de miel cu ierburi sau brânzeturi de capră.