Pâine Clasică De Carne
Pâinea clasică de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 314 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Dacă aveți oregano, panko, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Pâine Clasică De Carne, Pâine Clasică De Carne, și Pâine De Carne Clasică Ușoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mică la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Combinați ceapa, 3 linguri de ketchup și ingredientele rămase într-un castron și amestecați ușor până se combină.
Așezați amestecul de carne pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; formați o pâine de 8 x 4 inci.
Ungeți partea superioară a pâinii cu 3 linguri de ketchup rămase.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute; se taie în 8 felii.
Asocierea vinului: Trivento, Amado sur, Argentina ($15), este un amestec roșu moale, pe bază de malbec, cu taninuri ușoare, dar este suficient de consistent pentru a se ridica la pâinea de carne aromată. Fructele coapte ale vinului și stejarul prăjit se potrivesc cu combinația de ketchup dulce și sos Worcestershire sărat. -- Scott Jones