Pâine Chiliană De Crăciun

Pâine Chiliană De Crăciun
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 281 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, coniac, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine, Pâine De Crăciun, și Julekake-Pâine De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-o cană de măsurare din sticlă cu 2 căni, amestecați împreună 1/2 cană de apă caldă (105 F până la 115 F) și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Se presară drojdia și se amestecă, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea la temperatura camerei până când buretele se ridică la vârful cupei de măsurare, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și amestecați amestecul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
În bolul mixerului electric prevăzut cu atașament cu palete, bateți untul și zahărul până devin pufoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați sare și coajă și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Adăugați 3 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați burete și bateți până se combină.
5
Adăugați 2 căni de făină și amestecați la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați restul de 1 cană de făină, restul de 1 ou, coniac și vanilie și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
7
Creșteți viteza la mediu și bateți aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Adăugați cireșe, stafide întunecate și aurii și fructe confiate și amestecați la viteză mică până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Fructe ConfiateFructe Confiate
CireșeCireșe
9
Unt ușor curat, castron mare. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și formați-l în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți vasul perfect cu folie de plastic și lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curenți, până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
11
Linie cu diametrul de 8 inci (în partea de sus) ghiveci cu folie și folie ușor unsă. (Alternativ, ungeți ușor tigaia cu arc cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 3 inci.) Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați 1 minut, apoi transferați în oală sau tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curenți, până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Aranjați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți folia de plastic din aluat în tigaie și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Coaceți 20 de minute, apoi puneți foaia de folie pe partea de sus a pâinii. Continuați să coaceți până când pâinea este frumos umflată și maro aurie, cu aproximativ 25 până la 30 de minute mai mult. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute, apoi se mulează și se răcește complet înainte de feliere și mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
* Dizolvarea drojdiei în apă care este temperatura corectă este esențială: apa care nu este suficient de fierbinte va duce la o creștere prea lentă; apa prea fierbinte va ucide drojdia, iar aluatul nu va crește deloc. Folosiți un termometru cu citire instantanee pentru a verifica temperatura apei: pentru a obține o citire precisă, începeți cu mai multă apă decât aveți nevoie, apoi turnați extra.•Asigurați-vă că utilizați drojdie uscată activă, nu instantanee.* Înainte de a începe, asigurați-vă că untul și ouăle sunt la temperatura camerei. Pentru a încălzi ouăle, așezați-le într-un castron mic și apoi adăugați mai multe schimbări de apă fierbinte pentru a acoperi.* Un mixer în picioare este cel mai bun pentru a face această pâine, care este prea moale pentru a frământa manual și epuizantă pentru a frământa amestecând. Utilizați accesoriul cu palete pentru cele mai bune rezultate.* Trucul unui brutar: folosiți un înveliș gol de unt pentru a unge vasul pentru creștere.* Când lăsați aluatul să crească, căutați o zonă caldă, fără curenți, a bucătăriei. Dacă bucătăria dvs. este oarecum rece, porniți cuptorul la cea mai mică setare și așezați aluatul pe plită (dar nu prea aproape de orificiile de ventilație ale cuptorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
UntUnt
PâinePâine
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista