Pâine Brună Cu Stafide
Pâinea brună cu stafide ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 92 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zară, făină de porumb din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pâine cu stafide pentru iubitorii de stafide, și Budinca De Stafide Din Orez Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți vasul de caserolă de 2 litri cu spray de scurtare sau de gătit.
În castron mare, bate toate ingredientele cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant.
Se toarnă aluatul în caserolă.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Slăbiți imediat părțile laterale ale pâinii cu spatulă metalică și desfaceți pâinea; se răcește pe grătar.