Pâine Brunch În Stil Grecesc
Dacă 17 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea brunch în stil grecesc ar putea fi un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 48 de porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de frunze de busuioc, ou, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată De Pâine Panzanella În Stil Grecesc, Ouă De Brunch În Stil Ranch, și Grâu În Stil Brunch Carolina.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană Bisquick mix, brânza, busuiocul și oregano; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase până se umezesc.
Se întinde aluatul în tigaie; se presară cu amestec de brânză.
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Pentru a servi, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri.