Pâinea Anadama ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 525 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă în pachete, făină de porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă, făina de porumb, melasa și 4 linguri de unt într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și începe să buleze, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu
Căpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se transferă în vasul unui mixer de suport și se lasă să se răcească până se încălzește (105 grade F până la 110 grade F), amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
3
Presărați drojdia peste 1/2 cană apă călduță (105 grade F până la 110 grade F) într-un bol mic și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se adaugă în amestecul de făină de porumb împreună cu 1 cană de făină și laptele uscat; se amestecă cu o lingură de lemn. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă deoparte într-un loc cald până când aluatul crește ușor în volum și este bubuit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Lapte Praf
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Se amestecă aluatul cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie-mică, apoi se amestecă în sare și restul de 3 până la 4 căni făină, 1/2 cană la un moment dat, răzuind vasul după fiecare adăugare, până când aluatul se reunește într-o bilă fermă și lipicioasă. Măriți viteza la mediu; frământați aluatul până se îndepărtează de vas, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna până când este netedă și flexibilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Ungeți un castron mare cu ulei vegetal; adăugați aluatul, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 1 oră la 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
7
Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu ulei vegetal. Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață curată. Formați-vă într-o pâine netedă de 4 pe 8 inci, apoi transferați-o în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic unsă și puneți-o deoparte într-un loc cald până când pâinea se ridică deasupra tigaiei cu 1/2 inch, 30 de minute până la 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Descoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Reduceți temperatura la 350 de grade F și coaceți până când pâinea este aurie și sună goală la atingere, 35 până la 45 de minute. (Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Ungeți cu unt topit și lăsați să se odihnească în tigaie, 10 minute. Întoarceți-vă pe un suport și lăsați-l să se răcească înainte de a tăia sau îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
FĂ-O ÎNAINTE
11
Lăsați pâinea să se răcească complet, înfășurați în folie de plastic și folie și congelați până la 2 săptămâni. Pentru a servi, desfaceți și dezghețați la temperatura camerei timp de 2 ore. Reîncălziți, înveliți în folie, la 300 de grade F până când se încălzește, 30 de minute.