Pâinea Anadama ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 525 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de drojdie activă în pachete, făină de porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă, făina de porumb, melasa și 4 linguri de unt într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și începe să buleze, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Căni De Făină De Grâu
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă în vasul unui mixer de suport și se lasă să se răcească până se încălzește (105 grade F până la 110 grade F), amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați drojdia peste 1/2 cană apă călduță (105 grade F până la 110 grade F) într-un bol mic și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se adaugă în amestecul de făină de porumb împreună cu 1 cană de făină și laptele uscat; se amestecă cu o lingură de lemn. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă deoparte într-un loc cald până când aluatul crește ușor în volum și este bubuit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Lapte Praf
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Se amestecă aluatul cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie-mică, apoi se amestecă în sare și restul de 3 până la 4 căni făină, 1/2 cană la un moment dat, răzuind vasul după fiecare adăugare, până când aluatul se reunește într-o bilă fermă și lipicioasă. Măriți viteza la mediu; frământați aluatul până se îndepărtează de vas, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna până când este netedă și flexibilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți un castron mare cu ulei vegetal; adăugați aluatul, acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, de la 1 oră la 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu ulei vegetal. Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață curată. Formați-vă într-o pâine netedă de 4 pe 8 inci, apoi transferați-o în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic unsă și puneți-o deoparte într-un loc cald până când pâinea se ridică deasupra tigaiei cu 1/2 inch, 30 de minute până la 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Descoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Reduceți temperatura la 350 de grade F și coaceți până când pâinea este aurie și sună goală la atingere, 35 până la 45 de minute. (Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Ungeți cu unt topit și lăsați să se odihnească în tigaie, 10 minute. Întoarceți-vă pe un suport și lăsați-l să se răcească înainte de a tăia sau îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
FĂ-O ÎNAINTE
11
Lăsați pâinea să se răcească complet, înfășurați în folie de plastic și folie și congelați până la 2 săptămâni. Pentru a servi, desfaceți și dezghețați la temperatura camerei timp de 2 ore. Reîncălziți, înveliți în folie, la 300 de grade F până când se încălzește, 30 de minute.