Pâine Albă Minunată

Pâine Albă Minunată
Pâinea albă minunată necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, drojdie cu creștere rapidă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Butterscotch Ciocolată Albă Minunat Krispie Tratează, Pâine Minunată De Casă, și Minunată Pâine Delicioasă Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele cu unt la foc mic doar până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Se ia de pe foc și se adaugă în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat. Dovediți drojdia adăugând-o în laptele cald și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați zahărul și amestecați ușor pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Lăsați să stea 3 minute până când apare spumă. Aceasta indică faptul că drojdia este activă. Turn mixer pe scăzut și se adaugă treptat făina. Când aluatul începe să se unească, creșteți viteza la mediu și adăugați sarea și 1 albus de ou. Opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă până când aluatul nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați un minut cu mâna. Frământați prin plierea aluatului peste el însuși și împingând cu călcâiul mâinilor, nu în jos. Rotiți aluatul și repetați. Aluatul este frământat corespunzător atunci când îl puteți trage și se întinde fără a se rupe. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei, întoarceți-l pentru a acoperi întreaga bilă cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați să se ridice peste o lumină pilot de gaz pe plită sau într-un alt loc cald până când s-a dublat în dimensiune, aproximativ 45 de minute. Testați aluatul apăsând 2 degete în el. Dacă rămân liniuțe, aluatul este crescut în mod adecvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Odată ce aluatul este dublat și bombat, întoarceți-l pe tejghea. Actul de a scoate aluatul dezumflă în mod natural gazul, deci nu este nevoie să-l loviți agresiv. Manipulați ușor aluatul, suprasolicitarea glutenului în acest moment va produce o pâine densă dificil de modelat. *Pentru a forma o pâine, puneți aluatul într-un dreptunghi, pliați laturile lungi spre mijloc, apoi pliați sub capete. Prindeți cusăturile închise și așezați-le într-o tigaie unsă de 9 x 5 inci, cu cusătura în jos. Asigurați-vă că aluatul atinge toate părțile tigaiei. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească a doua oară timp de 20 de minute sau până când partea superioară a aluatului este aproape la același nivel cu partea superioară a tăvii. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, așezați o tigaie mare pe raftul inferior al cuptorului. Aduceți 3 căni de apă la fierbere pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Turnați apa fierbinte în tigaia preîncălzită pentru a crea o baie de aburi pentru pâine. Acest lucru va face o crustă crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați aluatul în mijlocul pâinii cu un cuțit ascuțit pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Ungeți blatul cu albusul de ou bătut rămas și presărați cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
11
Coaceți pâinea timp de 30 până la 40 de minute până când crusta este aurie și temperatura internă citește 195 grade F când este verificată cu un termometru de citire instantanee. Partea inferioară a pâinii ar trebui să sune goală atunci când este atinsă. Scoateți imediat pâinea din tigaie și răciți-o complet pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
* Variație: pentru a face scorțișoară-stafide Swirl pâine: după prima creștere, apăsați aluatul într-un dreptunghi, se presara suprafata cu scortisoara si stafide pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Rotiți-vă ca un jeleuroll, prindeți cusăturile închise și continuați conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista