Pâine Albă Minunată
Pâinea albă minunată necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, drojdie cu creștere rapidă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Butterscotch Ciocolată Albă Minunat Krispie Tratează, Pâine Minunată De Casă, și Minunată Pâine Delicioasă Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele cu unt la foc mic doar până când untul se topește.
Se ia de pe foc și se adaugă în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat. Dovediți drojdia adăugând-o în laptele cald și untul.
Adăugați zahărul și amestecați ușor pentru a se dizolva.
Lăsați să stea 3 minute până când apare spumă. Aceasta indică faptul că drojdia este activă. Turn mixer pe scăzut și se adaugă treptat făina. Când aluatul începe să se unească, creșteți viteza la mediu și adăugați sarea și 1 albus de ou. Opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig.
Se amestecă până când aluatul nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați un minut cu mâna. Frământați prin plierea aluatului peste el însuși și împingând cu călcâiul mâinilor, nu în jos. Rotiți aluatul și repetați. Aluatul este frământat corespunzător atunci când îl puteți trage și se întinde fără a se rupe. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei, întoarceți-l pentru a acoperi întreaga bilă cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați să se ridice peste o lumină pilot de gaz pe plită sau într-un alt loc cald până când s-a dublat în dimensiune, aproximativ 45 de minute. Testați aluatul apăsând 2 degete în el. Dacă rămân liniuțe, aluatul este crescut în mod adecvat.
Odată ce aluatul este dublat și bombat, întoarceți-l pe tejghea. Actul de a scoate aluatul dezumflă în mod natural gazul, deci nu este nevoie să-l loviți agresiv. Manipulați ușor aluatul, suprasolicitarea glutenului în acest moment va produce o pâine densă dificil de modelat. *Pentru a forma o pâine, puneți aluatul într-un dreptunghi, pliați laturile lungi spre mijloc, apoi pliați sub capete. Prindeți cusăturile închise și așezați-le într-o tigaie unsă de 9 x 5 inci, cu cusătura în jos. Asigurați-vă că aluatul atinge toate părțile tigaiei. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească a doua oară timp de 20 de minute sau până când partea superioară a aluatului este aproape la același nivel cu partea superioară a tăvii. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, așezați o tigaie mare pe raftul inferior al cuptorului. Aduceți 3 căni de apă la fierbere pe aragaz.
Turnați apa fierbinte în tigaia preîncălzită pentru a crea o baie de aburi pentru pâine. Acest lucru va face o crustă crocantă.
Tăiați aluatul în mijlocul pâinii cu un cuțit ascuțit pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ungeți blatul cu albusul de ou bătut rămas și presărați cu semințe de susan.
Coaceți pâinea timp de 30 până la 40 de minute până când crusta este aurie și temperatura internă citește 195 grade F când este verificată cu un termometru de citire instantanee. Partea inferioară a pâinii ar trebui să sune goală atunci când este atinsă. Scoateți imediat pâinea din tigaie și răciți-o complet pe un suport.
* Variație: pentru a face scorțișoară-stafide Swirl pâine: după prima creștere, apăsați aluatul într-un dreptunghi, se presara suprafata cu scortisoara si stafide pentru a acoperi.
Rotiți-vă ca un jeleuroll, prindeți cusăturile închise și continuați conform instrucțiunilor din rețetă.