Puțuri mici de Crăciun cu gheață

Puțuri mici de Crăciun cu gheață
PUD-urile de Crăciun cu gheață durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați clementină, g cutii de iaurt grecesc, amestec de afine și stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crăciun cu gheață-mousse de budincă, Pomi de Crăciun condimentați și înghețați, și Nucă de cocos fierbinte și pudră de zmeură.

Instrucțiuni

1
Aliniați 4 matrițe mici în formă de budincă (capacitate de 200 ml) cu folie alimentară, netezind-o pentru a se potrivi perfect, lăsând o surplombă în jurul marginii. Răciți bine coaja de la clementină și puneți-o într-o parte. Strângeți 3 linguri de suc și puneți-l într-o tigaie cu romul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește ușor până se dizolvă zahărul. Sfat în afine și stafide, și se fierbe timp de 2 minute (nu mai mult sau va deveni prea gros) pentru a îngrășa fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Se toarnă într-un castron, se amestecă coaja amestecată și coaja de clementină și se lasă până la rece (aproximativ 1 oră, sau puteți lăsa peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mediu, bateți iaurtul cu o lingură până se omogenizează. Bateți smântâna astfel încât să fie bătută ușor, apoi pliați în iaurt. Măsurați 4 linguri de fructe și siropul acestuia și puneți-le deoparte într-un recipient rigid pentru congelator (congelați până la o lună). Se amestecă restul în amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați sau lingurați amestecul în formele de budincă. Aduceți surplombul de folie alimentară peste budinci, apoi acoperiți cu folie. Înghețați până la o lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Pentru stelele de ciocolată, acoperiți o foaie de copt cu pergament de copt. Desenați forme de 4 stele pe hârtie cu un creion (nu este nevoie să fiți prea exacți), apoi întoarceți hârtia. Topiți ciocolata albă și, folosind o linguriță, stropiți forme de 4 stele peste contururile creionului. Se lasă să se întărească. Congelați stelele de ciocolată într-un recipient rigid pentru congelator stratificat între hârtie rezistentă la grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Când este gata de utilizare, dezghețați fructele și siropul suplimentar la temperatura camerei și budincile la frigider timp de 1 oră. răsturnați budincile pe farfurii și dezlipiți căptușeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Serviți cu o parte din sos, cu o stea de ciocolată sprijinită de fiecare (stelele pot fi folosite direct din congelator).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista