Puttanesca de bas dungat cu cartofi prajiti

Puttanesca de bas dungat cu cartofi prajiti
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Puttanesca de bas în dungi cu cartofi fripți ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,55 USD per porție. O porție conține 1066 de calorii, 54 g de proteine și 50 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită căței de usturoi, sare și piper cușer, ulei de măsline extravirgin și vin alb. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 86%. Printre rețete similare se numără All'amatriciana de bas cu dungi în tigaie, „fondue de bas sălbatic în dungi cu roșii” și „fondue de bas sălbatic în dungi cu roșii”.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu și gătiți până când sunt parfumați, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adaugam hamsiile, caperele si maslinele si fierbem pana cand hamsiile au inceput sa se dizolve in ulei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă vinul și sosul de roșii de bază și se lasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați fileurile de pește, asigurându-vă că sunt scufundate în sos și fierbeți ușor până când peștele este fiert și pulpa este albă lăptoasă și ușor fulgioasă, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Între timp, tăiați fiecare pui în jumătate pe lungime și puneți-l într-un castron mediu. Se amestecă bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați cartofii, tăiați în jos și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Se servesc cartofii alaturi de puttanesca si se orneaza cu busuioc si piper negru proaspat macinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Într-o oală mare cu fundul greu sau un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Adăugați usturoiul și gătiți până este parfumat, dar nu se rumenește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
12
Adăugați roșiile, aduceți la fiert și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Lăsați sosul suplimentar să se răcească complet și apoi sigilați în recipiente ermetice. Dați la frigider până la 1 săptămână și congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Striped Bass. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista