Puttanesca de bas dungat cu cartofi prajiti

Puttanesca de bas dungat cu cartofi prajiti
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Puttanesca de bas în dungi cu cartofi fripți ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,55 USD per porție. O porție conține 1066 de calorii, 54 g de proteine și 50 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită căței de usturoi, sare și piper cușer, ulei de măsline extravirgin și vin alb. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 86%. Printre rețete similare se numără All'amatriciana de bas cu dungi în tigaie, „fondue de bas sălbatic în dungi cu roșii” și „fondue de bas sălbatic în dungi cu roșii”.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu și gătiți până când sunt parfumați, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adaugam hamsiile, caperele si maslinele si fierbem pana cand hamsiile au inceput sa se dizolve in ulei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se toarnă vinul și sosul de roșii de bază și se lasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați fileurile de pește, asigurându-vă că sunt scufundate în sos și fierbeți ușor până când peștele este fiert și pulpa este albă lăptoasă și ușor fulgioasă, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Între timp, tăiați fiecare pui în jumătate pe lungime și puneți-l într-un castron mediu. Se amestecă bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cartofii, tăiați în jos și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
9
Se servesc cartofii alaturi de puttanesca si se orneaza cu busuioc si piper negru proaspat macinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Într-o oală mare cu fundul greu sau un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
11
Adăugați usturoiul și gătiți până este parfumat, dar nu se rumenește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați roșiile, aduceți la fiert și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Lăsați sosul suplimentar să se răcească complet și apoi sigilați în recipiente ermetice. Dați la frigider până la 1 săptămână și congelați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Striped Bass. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista