Pur și simplu delicios pâine de carne și sos

Pur și simplu delicios pâine de carne și sos
Pur și simplu delicios pâine de carne și sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet condimentat italian, ou, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Cu Sos De Ciuperci, Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, și Granola Pur Și Simplu Delicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine carnea de vită, pesmetul și oul. Formați ferm în pâine de 8x4 inci în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Coaceți la 350 de grade F timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Întindeți 1/2 supă de conserve deasupra pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
CarneCarne
4
Coaceți 30 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă 2 linguri de picături, supa rămasă și apă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește și se servește cu pâine de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista