Pur de fasole albă cu vinaigrette de usturoi și Croute

Pur de fasole albă cu vinaigrette de usturoi și Croute
Alb pur de fasole cu vinaigrette de usturoi și Croutes este un vegetarian garnitură. O porție conține 179 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de acompaniament: baghetă, fasole precum bleumarin, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare, Piure De Fasole Albă, și Piure de fasole albă pe andive.

Instrucțiuni

1
Blanch usturoi într-o cratiță mică de apă clocotită 3 minute, apoi se scurge și se taie fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați usturoiul într-un castron și amestecați muștarul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 3 linguri de ulei într-un flux, amestecând până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Înmuiați fasolea în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-un castron mare de cel puțin 8 ore, apoi scurgeți. Fierbeți fasolea cu cimbru în apă proaspătă pentru a acoperi cu 2 inci într - o cratiță de 3 până la 4 litri, parțial acoperită, până când este foarte fragedă, aproximativ 1 1/4 ore (unele fasole se vor destrăma). Rezervați 1 cană de lichid de gătit și scurgeți fasolea, aruncând cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Zdrobiți pâinea într-un castron mare și amestecați smântâna. Forțați fasolea prin moara de alimente în pâine umezită, apoi amestecați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PâinePâine
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lichid de gătit rezervat 1 lingură la un moment dat pentru o consistență tartinabilă. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se serveste cald cu vinaigrette spooned peste pur cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1
* Fasolea se poate absorbi până la 1 zi.* Pur și simplu se poate face cu 1 zi înainte și se răcește, suprafața sa acoperită cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți la foc mic, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Adăugați apă dacă este necesar pentru o consistență tartinabilă și resezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista