Pur de fasole albă cu vinaigrette de usturoi și Croute
Alb pur de fasole cu vinaigrette de usturoi și Croutes este un vegetarian garnitură. O porție conține 179 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de acompaniament: baghetă, fasole precum bleumarin, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare, Piure De Fasole Albă, și Piure de fasole albă pe andive.
Instrucțiuni
Blanch usturoi într-o cratiță mică de apă clocotită 3 minute, apoi se scurge și se taie fin.
Transferați usturoiul într-un castron și amestecați muștarul și oțetul.
Adăugați 3 linguri de ulei într-un flux, amestecând până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Înmuiați fasolea în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-un castron mare de cel puțin 8 ore, apoi scurgeți. Fierbeți fasolea cu cimbru în apă proaspătă pentru a acoperi cu 2 inci într - o cratiță de 3 până la 4 litri, parțial acoperită, până când este foarte fragedă, aproximativ 1 1/4 ore (unele fasole se vor destrăma). Rezervați 1 cană de lichid de gătit și scurgeți fasolea, aruncând cimbru.
Zdrobiți pâinea într-un castron mare și amestecați smântâna. Forțați fasolea prin moara de alimente în pâine umezită, apoi amestecați uleiul.
Adăugați lichid de gătit rezervat 1 lingură la un moment dat pentru o consistență tartinabilă. Condimentează generos cu sare și piper.
Se serveste cald cu vinaigrette spooned peste pur cca.
* Fasolea se poate absorbi până la 1 zi.* Pur și simplu se poate face cu 1 zi înainte și se răcește, suprafața sa acoperită cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți la foc mic, amestecând.
Adăugați apă dacă este necesar pentru o consistență tartinabilă și resezonați cu sare și piper.