Punch De Ceai

Punch De Ceai
Tea Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 120 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită bere de ghimbir, zahăr, ceai puternic și suc de ananas. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Punch De Ceai De Mentă, Punch De Ceai Cu Gheață, și Punch De Ceai Cu Citrice.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior, combinați zahărul și ceaiul. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă sucul de portocale, sucul de ananas și limonada. Se răcește la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Suc De PortocaleSuc De Portocale
LimonadăLimonadă
ZahărZahăr
CeaiCeai
2
Chiar înainte de servire, turnați amestecul de suc răcit într-un bol cu pumn și amestecați ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
SucSuc
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista