Pumpkin Mac ' N 'Cheese din' Melt: arta macaroanelor și brânzei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pumpkin Mac 'n' Cheese From 'Melt: the Art of Macaroni & Cheese. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 716 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați dovleac de zahăr, sare de mare, cârnați ușori de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați un cerc din partea de sus a dovleacului la un unghi de 45 de grade, așa cum ați tăia un dovleac pentru a face un jack-o'-lantern și puneți deoparte. Scoateți semințele și corzile cât de bine puteți. Sare și piper Generos interiorul dovleacului, puneți partea superioară înapoi pe el, așezați-l pe un vas de copt cu margini (deoarece dovleacul se poate scurge sau plânge puțin) și coaceți timp de 45 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut la foc mediu. Dacă cârnații sunt în carcase, scoateți carnea și aruncați carcasele. Zdrobiți carnea de cârnați în bucăți mici și gătiți până se rumenesc ușor.
Scoateți cârnații din tigaie cu o lingură cu fante și lăsați-i deoparte să se răcească. Aruncați picăturile sau salvați pentru sos sau ce aveți.
De asemenea, în timp ce dovleacul se coace, gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la al dente.
Se scurge printr-o strecurătoare și se clătește cu apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Într-un castron, aruncați împreună Fontina, Gruyincrumrore, cârnați, paste, scallions și ierburi. Odată ce dovleacul s-a copt, scoateți-l din cuptor și umpleți-l cu macaroanele și brânza.
Se toarnă crema peste umplutură.
Așezați partea superioară înapoi pe dovleac și coaceți timp de 1 oră, scoțând partea superioară în ultimele 15 minute, astfel încât brânza de deasupra umpluturii să se rumenească corespunzător. Dacă crema de sus pare încă puțin prea clătinată și lichidă, dați-i încă 10 minute la cuptor. Crema poate bule peste un pic, ceea ce este bine.Dacă dovleacul se desparte în timp ce coaceți, așa cum se întâmplă ocazional, fiți recunoscători că l-ați așezat într-un vas de copt cu margini și continuați să coaceți în mod normal.
Tăiați-l în secțiuni și serviți-le sau pur și simplu scoateți interiorul cu resturi de carne de dovleac pentru fiecare porție. Oricum este doar dandy. Sare și piper după gust.
Asocieri de vin: amestecuri de Vale albă de Rh. R., Viognier, Chardonnay de stejar, șampanie