Pumpkin Mac ' N 'Cheese din' Melt: arta macaroanelor și brânzei

Pumpkin Mac ' N 'Cheese din' Melt: arta macaroanelor și brânzei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pumpkin Mac 'n' Cheese From 'Melt: the Art of Macaroni & Cheese. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 716 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați dovleac de zahăr, sare de mare, cârnați ușori de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați un cerc din partea de sus a dovleacului la un unghi de 45 de grade, așa cum ați tăia un dovleac pentru a face un jack-o'-lantern și puneți deoparte. Scoateți semințele și corzile cât de bine puteți. Sare și piper Generos interiorul dovleacului, puneți partea superioară înapoi pe el, așezați-l pe un vas de copt cu margini (deoarece dovleacul se poate scurge sau plânge puțin) și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut la foc mediu. Dacă cârnații sunt în carcase, scoateți carnea și aruncați carcasele. Zdrobiți carnea de cârnați în bucăți mici și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți cârnații din tigaie cu o lingură cu fante și lăsați-i deoparte să se răcească. Aruncați picăturile sau salvați pentru sos sau ce aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
De asemenea, în timp ce dovleacul se coace, gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge printr-o strecurătoare și se clătește cu apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Într-un castron, aruncați împreună Fontina, Gruyincrumrore, cârnați, paste, scallions și ierburi. Odată ce dovleacul s-a copt, scoateți-l din cuptor și umpleți-l cu macaroanele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânză FontinaBrânză Fontina
GruyereGruyere
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se toarnă crema peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
9
Așezați partea superioară înapoi pe dovleac și coaceți timp de 1 oră, scoțând partea superioară în ultimele 15 minute, astfel încât brânza de deasupra umpluturii să se rumenească corespunzător. Dacă crema de sus pare încă puțin prea clătinată și lichidă, dați-i încă 10 minute la cuptor. Crema poate bule peste un pic, ceea ce este bine.Dacă dovleacul se desparte în timp ce coaceți, așa cum se întâmplă ocazional, fiți recunoscători că l-ați așezat într-un vas de copt cu margini și continuați să coaceți în mod normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Tăiați-l în secțiuni și serviți-le sau pur și simplu scoateți interiorul cu resturi de carne de dovleac pentru fiecare porție. Oricum este doar dandy. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Asocieri de vin: amestecuri de Vale albă de Rh. R., Viognier, Chardonnay de stejar, șampanie
Ingrediente de care veți avea nevoie
ViognierViognier
șampanieșampanie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista