Pumn De Rom De Busuioc Portocaliu
Orange Basil Rum Punch este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 277 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de frunze libere de busuioc, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Pumn De Ananas Portocaliu, și Punch Portocaliu Vierme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul și apa într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu-mic, amestecând ocazional pentru a ajuta la dizolvarea zahărului. Odată ce zahărul s-a dizolvat, scoateți siropul de pe foc.
Adăugați frunzele de busuioc în cratiță. Lăsați siropul să stea cel puțin 1 oră înainte de a strecura printr-o sită cu ochiuri fine. Aruncați frunzele de busuioc. Păstrați siropul într-un recipient etanș și puneți-l la frigider până când este gata de utilizare. Siropul se va păstra, la frigider, timp de câteva săptămâni.Cocktail: într-un ulcior mare combinați sirop de busuioc, ROM, felii de portocale și suc de lămâie.
Lăsați amestecul să stea aproximativ o oră, astfel încât aromele să se unească.Chiar înainte de servire adăugați frunzele de busuioc la pitcher.To
Serviți: umpleți un pahar de petrecere festivă cu cuburi de gheață și turnați aproximativ 6 uncii de amestec de rom în pahar. Se acoperă cu sifon club după gust.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, portocale sau felii de tei în funcție de preferințe.