Pumn De Casă De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Fish House Punch. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 344 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de rachiu de piersici, garnitură: lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Philadelphia Fish House Punch, Punch-ul Casei de pește a comerciantului Vic., și Midnight Cowboy ' s Fish House Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face bloc de gheață, umpleți cutia cu apă și congelați până se solidifică, aproximativ 8 ore (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Amestecați împreună zahărul și 31/2 căni de apă într-un castron mare sau oală până când zahărul este dizolvat.
Adăugați suc de lămâie, rom, coniac și coniac și răciți, acoperit, cel puțin 3 ore.
Puneți blocul de gheață într-un castron de pumn și turnați pumnul peste el.
• Pentru un bloc de gheață mai clar, fierbeți mai întâi apa, apoi răciți la temperatura camerei. * Punch poate fi răcit până la 6 ore înainte de a adăuga gheață.