Pulpă de pui crocantă Confit cu cuscus și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Confit de pulpă de pui crocantă cu cuscus și măsline. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 4.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 782 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcov, mentă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fiert cu caise, măsline verzi și cuscus cu ierburi, Piept de pui umplut cu cuscus cu Feta, roșii uscate la soare și măsline Kalamatan, și Pulpe de pui crocante cu măsline și Caperberries.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 3 linguri de cimbru cu 1 1/2 lingurițe de sare și usturoiul, feniculul și ienibaharul.
Presărați amestecul peste tot puiul și puneți-l într-o caserolă adâncă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 27
Se toarnă uleiul de măsline pur peste pui și se coace aproximativ 2 ore, până se înmoaie. Folosind clești, transferați puiul într-un raft așezat peste o foaie de copt și lăsați să se scurgă timp de 20 de minute; rezervați 2 linguri de ulei confit.
Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 40
Puneți 1 lingură de ulei confit într-o cratiță medie.
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați cuscusul și amestecați pentru a acoperi cu ulei.
Adăugați apa și un vârf generos de sare și dați la fiert. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea până când cuscusul este fraged și plin, aproximativ 10 minute. Pufați cu o furculiță, acoperiți și păstrați la cald.
Apăsați ușor pulpele de pui pentru a le aplatiza. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, încălziți restul de 1 lingură de ulei confit.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea începe să fie crocantă, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți puiul timp de aproximativ 8 minute, până când se încălzește și pielea este foarte crocantă.
Între timp, într-un castron mic, bateți coaja de lămâie și sucul cu restul de 1/2 lingură de cimbru și uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă măslinele și menta și se condimentează cu sare și piper. Puneți cuscusul pe farfurii și acoperiți cu pulpele de pui. Puneți pansamentul peste pui și cuscus și serviți imediat.