Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți

Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți
Reteta pulpe Picante de pui cu rubarbă-castravete Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți, Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți, și Ghimbir picant coapse de pui la gratar cu mango Avocado Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 km. F. tapetați o foaie de coptcu folie. Pulsați chile, usturoi și părți albe de scallions într-un robot de bucătărie până când se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, drizzleîn sos de soia, apoi ulei de măsline; proces până laforme de emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați coapsele de pui, cu pielea în sus, pe suprafața de lucru și tăiați fiecare transversal la intervale de 3/4"până la os. Condimentează ușorcu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
OsOs
SareSare
4
Așezați pe foaia de copt pregătităși periați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Coaceți până când pielea este crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei registre 165 km f,20-25 minute. Se fierbe la foc mare timp de 2-3 minute pentru o piele mai crocantă, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Se lasă să se odihnească 5-10 minute.
7
Între timp, aruncați rubarba,următoarele 5 ingrediente și părți verzi de scallions într-un castron mediu pentru a acoperi. Condimentați după gust cusare și piper și lăsați să stea cel puțin10 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
RubarbăRubarbă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți puiul cu salată de rubarbăîn afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RubarbăRubarbă
9
Per porție: 460 calorii, 39 g grăsime, 1 g fibre
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista