Pulpe de pui la grătar cu salată de busuioc thailandez

Pulpe de pui la grătar cu salată de busuioc thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui la grătar cu salată de busuioc thailandez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână sos de pește, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui thailandeze la grătar cu salată picantă de Broccoli, Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos, și Salate Serioase: somon la grătar cu salată de busuioc de castraveți Thailandezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați 1 linguriță de sos de pește, sos de soia și 1 linguriță de zahăr într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați pui; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
5
În timp ce puiul marinează, zdrobiți usturoiul cu partea plată a unui cuțit pentru a forma o pastă; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
6
Adăugați restul de 2 lingurițe de sos de pește, restul de 1 linguriță de zahăr, suc de lămâie, ulei și ardei iute la usturoi, amestecând bine; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Scoateți puiul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți puiul de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Tăiați puiul în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
12
Așezați frunze de busuioc thailandez, castraveți, frunze de busuioc dulce, frunze de coriandru și șalotă într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina. Împărțiți salata și puiul uniform între 4 farfurii; stropiți uniform cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Notă de vin: riesling-ul German, la fel ca Riesling-ul curat al văii râului Mosel, 2011 (10 USD), este o pereche perfectă pentru multe feluri de mâncare asiatice, în special cele picante, cum ar fi coapsele de pui la grătar cu salată de busuioc thailandez. Alcoolul său scăzut și dulceața subtilă calmează orice căldură, în timp ce aromele puternice de citrice și piersici completează frumos ierburile asertive precum busuiocul și coriandrul folosite aici. -- Iordania Mackay
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Busuioc ThailandezBusuioc Thailandez
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
RieslingRiesling
AlcoolAlcool
BusuiocBusuioc
IerburiIerburi
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
VinVin

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista