Pulpe de pui la grătar cu mazăre și șalotă

Pulpe de pui la grătar cu mazăre și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui la grătar cu mazăre și șalotă. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 372 calorii. Dacă aveți mazăre în păstăi, ceapă, piele și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui cu șalotă și spanac, Pulpe De Pui Fript Cu Cicoare Și Șalotă, și Pulpe de pui cu cartofi dulci prăjiți și șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați - l, apoi aranjați într-un singur strat într-un 9-x 13-in. vas de copt. Împrăștiați 1 1/2 lingură. felii de usturoi peste pui, apoi se presara cu 1 1/2 lingura. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Stropiți puiul cu ulei de măsline și presărați cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Întoarceți-vă la strat; rece, acoperit, cel puțin 6 ore și până la peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
3
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură medie indirectă (aproximativ 400; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul; încălziți 10 minute și opriți unul dintre arzătoare. Zona de deasupra arzătorului oprit este zona de căldură indirectă. Dacă folosiți cărbune, aprindeți 60 de brichete pe grătar. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, aproximativ 20 de minute, se așează pe părțile opuse ale grătarului de foc și se lasă să ardă la mediu. Zona de peste secțiunea degajată este zona de căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Transferați într-un castron și lăsați să se răcească; tăiați orice bucăți mari în jumătăți sau sferturi. Aduceți apa înapoi la fierbere, adăugați mazăre și gătiți până se înmoaie, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scurgeți mazărea; transferați într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scurgeți din nou.
9
Se usucă coapsele de pui și se așează cu pielea în jos peste zona de căldură indirectă; închideți capacul. Gatiti 10 minute (12 pentru coapse mari). Întoarceți și grătar, acoperit, încă 10 minute. Mutați puiul la foc direct și gătiți, rotind o dată, până când pielea este bine rumenită, 3 până la 5 minute și până când puiul nu mai este roz în interior (tăiat pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați puiul într-o tigaie; tigaie de cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc mediu până când grăsimea începe să se rumenească și pancetta începe să devină crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați usturoiul rămas, rozmarinul, sarea și piperul, ceapa, pătrunjelul și șalotele la pancetta. Gatiti, amestecand, 2 minute. Se amestecă mazărea și untul și se fierbe 2 minute, sau până când mazărea este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
MazăreMazăre
SareSare
13
Împărțiți puiul în 6 farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
14
Presărați suc de lămâie peste legume. Amestecați și lingurați pe farfurii alături de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
15
*Dacă folosiți mazăre congelată, nu le gătiți la Pasul 3; Doar adăugați la amestecul de pancetta în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
MazăreMazăre
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista