Pulpe de pui fierte în tigaie cu dovleac

Coapsele de pui gătite în tigaie cu dovleac este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dovlecei de nucă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui cu ceapă caramelizată, dovlecei și slănină, Macaroane cu brânză de dovleac cu o singură tigaie, și Dovleac Roșu Gătit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați pulpele de pui, cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc și crocant, 8 până la 10 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe cealaltă parte.
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
Adăugați dovlecelul cubat în grăsimea din tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând ocazional, până când începe să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 4 minute (reduceți focul dacă începe să ardă ceva).
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați salvie și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion de pui și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți maro de pe fund. Împingeți dovlecelul în lateral și adăugați puiul înapoi, cu pielea în sus. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, până când coapsele de pui sunt fierte (coapsele ar trebui să înregistreze cel puțin 170 de litri F pe un termometru citit instant) și stocul se reduce la aproximativ o jumătate de cană, 15 până la 20 de minute.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Pe foc, amestecați untul și sucul de lămâie în sos, învârtindu-se pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper și toarnă în jurul puiului.