Pulpe de pui fierte în tigaie cu dovleac

Pulpe de pui fierte în tigaie cu dovleac
Coapsele de pui gătite în tigaie cu dovleac este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, dovlecei de nucă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui cu ceapă caramelizată, dovlecei și slănină, Macaroane cu brânză de dovleac cu o singură tigaie, și Dovleac Roșu Gătit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pulpele de pui, cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc și crocant, 8 până la 10 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
3
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
4
Adăugați dovlecelul cubat în grăsimea din tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând ocazional, până când începe să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 4 minute (reduceți focul dacă începe să ardă ceva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați salvie și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Adăugați bulion de pui și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți maro de pe fund. Împingeți dovlecelul în lateral și adăugați puiul înapoi, cu pielea în sus. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, până când coapsele de pui sunt fierte (coapsele ar trebui să înregistreze cel puțin 170 de litri F pe un termometru citit instant) și stocul se reduce la aproximativ o jumătate de cană, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați puiul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Serviți imediat.
10
Pe foc, amestecați untul și sucul de lămâie în sos, învârtindu-se pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper și toarnă în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista