Pulpe de pui curry cu Okra și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de pui curry cu Okran și cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 511 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, okra, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pulpe De Pui Curry Cu Morcovi, Orez Și Var, Picioare de pui înnegrite cu sfeclă roșie și cartofi # SundaySupper, și Pulpe de pui prăjite în stil grecesc, cartofi și capere.
Instrucțiuni
Tăiați picioarele de pui în tobe și coapse și aruncați pielea și orice grăsime din pui. (Pentru a îndepărta pielea de pe tobe, țineți toba la capătul mare, prindeți pielea cu un prosop de hârtie și trageți pielea peste capătul mic.) Pat de pui uscat. Se toacă usturoiul și într-o râșniță electrică de cafea/condimente se macină fin împreună semințe de coriandru, pudră de curry, semințe de fenicul și cayenne. Într-un castron mare combinați usturoiul, amestecul de condimente și gingerroot.
Adăugați puiul, aruncând în strat și condimentați cu sare.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 1/2 inch și tăiați tulpinile de okra (nu tăiați în păstăi). Într-o ceașcă de măsurare amestecați împreună apă, zahăr brun și pastă de roșii.
Într-o tigaie grea de 12 inci, ulei de căldură adânc de cel puțin 2 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează și pui brun, aproximativ 5 minute, transferându-se pe o farfurie. În grăsime rămase în tigaie cartofi maro pe laturile tăiate. Întoarceți puiul în tigaie. Se amestecă amestecul de apă și se adaugă în tigaie cu bețișoare de scorțișoară. Amestec la foc mic, acoperit, 10 minute. Se amestecă okra și se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt aproape fragede și puiul este gătit, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se fierbe, neacoperit, până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă. Condimentează curry cu sare.
În timp ce curry-ul fierbe, tocați grosier arahide și tăiați mango.
Presărați curry cu arahide, mango și coriandru.