Pulpe de pui cu roșii, măsline și capere

Coapsele de pui cu roșii, măsline și capere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 334 calorii, 46G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui, capere, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Pulpe De Pui Fierte Cu Roșii, Capere, Hamsii Și Măsline, Pui mediteranean cu roșii, măsline și capere, și Pulpe de pui cu roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați ingredientele rămase; răzuiți tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți puiul și sucul acumulat în tigaie; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata.