Pulpe de pui cu mere prăjite și usturoi

Pulpe de pui cu mere prăjite și usturoi este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 591 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, salvie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Coapse de pui prăjite cu mere, gin și semințe de coriandru, Pulpe de pui prăjite cu usturoi de lămâie cu spanac și mazăre, și Pulpe de pui cu aragaz lent cu mere + cadou de 500 USD.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați primele 5 ingrediente.
Adăugați 1/4 linguriță de sare; aruncați bine pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de mere pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare și piper și aranjați deasupra amestecului de mere.
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când puiul este gata și mărul este fraged.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Amestecați parțial amestecul de mere cu un masher de cartofi și serviți cu pui.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.