Pulpe de pui cu glazură de portocale-ghimbir

Coapsele de pui cu glazură de portocale-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână portocală de buric, ghimbir, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 53%. Încercați Pulpe de pui cu glazură de portocale-ghimbir, Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, și Pulpe De Pui La Grătar Cu Ghimbir Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare, piper și praf de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
În timp ce puiul gătește, radeți coaja și stoarceți sucul din portocală pentru a măsura 1 linguriță și, respectiv, 1/4 cană.
Adăugați coaja de portocală, sucul, mierea și ghimbirul la pui, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 7 minute sau până când puiul este gata și amestecul de portocale este siropos.
Presărați cu ceapă verde, dacă doriți.
Se servește cu: Broccoli prăjit cu migdale